BIAmed-spreekuur

U kunt op o.a. op maandag(avond) in onze praktijk terecht bij professioneel diëtist Michelle Arendsen voor het BIAmed-spreekuur. Neem contact op met Michelle voor een afspraak: 06-81127154.

Verantwoord afvallen

In Nederland begeleiden tientallen artsen, diëtisten en verpleegkundigen mensen met overgewicht volgens het BIAmed® concept. Zij stellen u in staat om op verantwoorde wijze overgewicht kwijt te raken. Het concept in het kort:

  • Meting van de lichaamssamenstelling door middel van de BIAmeting. Deze zeer betrouwbare meettechniek (impedantiemeting) laat zien hoeveel vet, spieren en vocht in het lichaam aanwezig zijn. Door de meting elke twee weken uit te voeren wordt bepaald of de deelnemer naar behoren afvalt en of bijstelling van het voedingspatroon noodzakelijk is.
  • Individuele deskundige medische begeleiding door een arts/diëtist/verpleegkundige met kennis op voedingsgebied.
  • Gewichtsverlies door tweemaal daags een maaltijdvervanger en één maal daags een volwaardige warme- of broodmaaltijd.
  • Gezond leren eten en weten wat u eet! Informatie over gezond eten; om het behaalde resultaat ook na beëindiging van het programma te kunnen behouden.
  • Ook geschikt voor mensen met suikerziekte of hoge bloeddruk.

Meten is weten

Toepassing van de impedantie-meettechniek maakt de resultaten voor zowel de adviseur als voor u duidelijk zichtbaar. Dit is de kracht van het programma. U ziet onmiddellijk het resultaat van uw handelen. Dit maakt het tevens mogelijk dat de begeleiding veel directer en effectiever plaatsvindt. Aan de hand van het tweewekelijkse meetrapport wordt informatie gegeven over de voortgang en het ontwikkelen van een evenwichtig voedings- en beweegpatroon.

Neem voor eventuele verdere informatie contact met ons op.