Reisvaccinaties

Als u naar het buitenland reist, is het van belang dat u zich op medisch gebied goed voorbereidt en u zich informeert naar de benodigde vaccinaties. Dit is met name belangrijk voor bestemmingen in de (sub)tropen. Onze praktijk is aangesloten bij Reisprik en kan u daardoor snel van dienst zijn. Wij kunnen u adviseren en alle vaccins zijn bij ons op voorraad en worden in de praktijk zelf gegeven. Vaak worden deze vaccinaties vergoed door de (aanvullende) verzekering.

Via reisprik.nl kunt u nakijken welke vaccinaties u nodig hebt (‘Zoek op reisbestemming’) én eventueel direct een afspraak maken. Het recept, het vaccin en de prik zelf krijgt u dan bij ons in de praktijk.

Om u optimaal te kunnen adviseren is het van belang dat u uw reisprogramma en vaccinatieboekje meeneemt naar de praktijk.

Aanvragen reisvaccinaties

Zeker op Reis-App

Met de gratis Reisprik Zeker op Reis-App hebt u altijd en overal de belangrijkste (medische) gegevens bij de hand. Noodnummers, medicatie- en vaccinatieoverzicht, landeninformatie, reiswoordenboek en praktische tips voor op reis zijn geïntegreerd in de Zeker op Reis-App.