(september 2022)

Ons gezellige praktijkteam is bijna compleet… Wij zoeken ter aanvulling nog een enthousiaste doktersassistente voor de vrijdag!

Ben jij onze rots in de branding met een bak aan ervaring? Ben jij net van school en wil je je verder ontwikkelen? Ben jij een herintreder? Doe jij iets anders in de medische wereld, maar wil je naar de huisartsenpraktijk? Behoefte aan werken binnen kantoortijden? Misschien ben jij de perfecte versterking van ons team!

Het werk van de assistente is gevarieerd en omvat telefoon, administratie, assistentie bij ingrepen en uiteraard het eigen spreekuur. Denk daarbij aan wondverzorging, injecties en het maken van een ECG. Zelfstandig hechten en reizigersadvisering behoren tot de opleidingsmogelijkheden.

In onze praktijk kun je veel leren, doen en beleven. Persoonlijk contact met onze patiënten en gestroomlijnde praktijkvoering staan hoog in het vaandel. De doktersassistente staat hierin centraal. We zijn een hecht en jong team waarbinnen hard wordt gewerkt maar ook ruimte is voor ontspanning en teambuilding.

Bij wederzijdse tevredenheid zal het tijdelijke contract in de toekomst omgezet worden naar een vast contract.

Interesse? Stuur je reactie inclusief cv per brief of mail naar onze praktijk t.a.v. Wendy van der Maarel en Elmer Leemhuis, Dorcamp 1, 1902 AV Castricum of info@leemhuisvdmaarel.nl